EL NOSTRE MENÚ

(FOTOGRÀFIC)

Tot comença amb una mirada. PHOOD s’especialitza en serveis audiovisuals orientats a la gastronomia i l’ hosteleria. Des d’un event fins a l’útima crecaió de la carta de temporada: portem tota la vostra comunicació visual al següent nivell a través d’una mirada única i personal.
(ho barregem) Som experts en fotografia documental, la base de tot el nostre treball. Creem imatges que expliquen la història del teu negoci, els teus serveis, el teu equip humà. Ens impliquem des del principi en la tela idea i les teves necessitats de comunicació, i posem al teu servei tots els nostres recursos gràfics.

(ho fotografiem) Molt. Des de tot els angles. A PHOOD sabem l’important que són les teves idees, el teu producte i la teva marca. Per això volem acompanyar-te durant tot el procés per oferir-te una image final cuidada i professional.

(ho agitem) PHOOD no només s’alimenta de fotografia. A la nostra agència utilitzem tot els ingredients per oferir-te un servei que s’ajusti a les teves necessitats: serveis de food-styling, assessorament creatiu i de pre-producció i post-producció professional. I com a base, fotografia i vídeo. Tot per a aconseguir imatges personalidades que parlen de tu i la teva marca.

(ho servim) Sentim verdadera passió pel què fem i ho transmetem des del primer moment que ens posem en contacte amb tu. T’animem a que ho comprovis  per tu mateix. Explica’ns què necessites, per què, per a qui. Explica’ns la teva idea.

© Manu Martcreat en Bluekea