QUI SOM

MANU MART
Fotògraf i creador de PHOOD

www.manumart.netDurant 15 anys he treballat com a fotògraf documental i urbà. Durant aquests mateixos anys - potser algun més - he desenvolupat una admiració personal pel menjar, la comida i l’experimentació gastronòmica. Unir un ofici i una passió era qüestió de temps.

D’aquestes obsessions neix PHOOD, un espai consagrat a documentar els esforços de persones apassionades per fer feliç a altres persones mitjançant una afició comuna: el mejnar.

Benvinguts a PHOOD.

MARIA GUZMAN
Directora d’Art I Food- Stylist
La meva formació com a historiadora de l’art va ser la llavor de la meva fascinació per la imagte. Primer com a observadora, després com a editora i asesora cultural. La fotografia forma part de la meva vida i de la meva manera d’entendre el món.

Després d’anys d’experiència i aprenentatge, volco tot aquest bagatge fent d’estilista i productora de les sessions gastronòmiques de PHOOD. La meva feina va més enllà de cuidar cada detall per tal de que tots les plats i creacions es vegin irresistibles. La meva missió és cuidarla teva experiencia per poder seguir assentant-nos juntos a taula.

Benvinguts a PHOOD.

JAVIER L. NAVARRETE
Post-Producció y Assistent digital

www.javierlnavarrete.com

Des de l’inici de la meva carrera sempre he buscar aconseguir la máxima qualitata final en la representación de la llim i el color amb les imatges del diferente fotógrafo amb les que he treballat,  más del mes propio tribal personal.

Durant els últims anys, la meva experiència professional s’ha mogut en el terreny de la fotografia de moda, retrat i publicitat. Ara aporto tota aquesta experiència a PHOOD, garantint que els vostres plats, bodegons i productes mostrin tot el seu potencial de cara als vostres clients i consumidors.

Benvinguts a PHOOD.

© Manu Martcreat en Bluekea