PREGUNTES FREQÜENTS

M’agradaria produir una sessió al vostre estudi. És necessari que hi sigui present?

Tot i que estarem encantats de que ens acompanyeu, no és absolutament necessari. Comptem amb una Àrea de Clients virtual on podreu tenir accés a totes les imatges produïdes durant el temps que duri la sessió.

Com puc fer-vos arribar tota la informació sobre com vull que llueixi el meu producte?

Abans de começar la sessió tindrem diferents converses de pre-producció, on podrem intercambiar tota la informació necessària, i així arribar al dia de la sessió amb les idees el més clares possible.

A més de la fotografia, quins serveis incloeu per fer que el meu produte llueixi perfecte?

Totes les nostres sessions de fotografia gastronòmica inclouen un servei de cuinat (Home Economist), estilisme gastronòmic (Food-Stylist) i post-producció professional per tal d’conseguir un acabar perfecte de les vostres imatges.

Veig que teniu l’estudi a la província de Barcelona. Us desplaceu a altres llocs?

Per descomptat. El nostre àmbit d’acció no es limita al nostre estudi, i ens desplacem on faci falta. T’animem que ens expliquis allò que estàs buscent per poder saver quines serien les necesitas tècniques del teu encàrrec.

Seria possible fer una sessió de fotografia gastronòmica al meu restaurant?

És clar, no hi ha cap problema. El què és important en aquests casos és poder disposar d’un espai tranquil durant el temps que duri la sessió, o planificar la sessió quan el restaurant estigui tancat al públic.

He reformat el meu local i la meva carta, podem fer una sessió per tenir fotografies de les dues coses?

És molt comú produïr en una mateixa sessió imatges del teu nou local i de fotografia gastronòmica. És el què anomenem sessions localitzades, i estarem encantats de conèixer la teva proposta.

Necessito produir una peça de vídeo, oferiu aquest servei?

Hem produït diferents peces per als nostres clients, en occasions de manera directa, en altres ocasions gràcies a la col·laboració amb estudis amics especializats en vídeo. Explica’ns el què necessites i segur que et podrem ajudar.

Vull fer una sessoó per les meves xarxes socials. Què necessiteu i què rebré jo?

Per a aquests tips de sessions és molt important tenir clar quin tipus de fotografíes esteu buscant. També és important involucrar algunes persones que apareixin interactuant amb la teva marca o producte.
© Manu Martcreat en Bluekea